GREMZA DIGITAL SOLUTION

PROFESION DHE PASION

Sisteme dhe faqe interneti

Sisteme manxhimi, dyqan online, newsletter, sisteme specifike per nevojat e biznesit tuaj etj te gjitha te bazuara ne web.

Marketing i Automatizuar

Marketing i targetuar permes monitorimit te audiences dhe rekalmimit permes sms, email, whatsapp.

Host, Domain dhe Servera

Servarat tane ndodhen ne Gjermani. Hollande dhe USA. Ne krenohemi me serverat tane. Na kane besuar portalet me me shume se 100k vizita ditore.

Që prej vitit 2004 15 vjet qe jemi fokusuar ne ofrimin e sherbimet WEB

Shërbimet si krijimi i brandi-it, faqe interneti, marketing online, sisteme specifike për biznese si real estate, online shopping, mjeksi, financa etj janë pasioni dhe profesioni jonë. Na testoni dhe ju premtojmë që nuk do zhgënjeheni. 

 

Projektet e fundit

Disa nga projektet e fundit, te realizura nga Gremza

Jemi nje telefonate larg 😀

+355674275669