Tirana Property eshte nje nga angjenice me prestigjoze ne Tirane qe operon ne fushen e real estate. Bashkpunimi yne fillon ne 2008 dhe vazhdon sot. https://tiranaproperty.com Tirana Property

Azem Kucana eshte nje artist profesinist. Piktura, Interier Desgn dhe Arkitektura jane fushat ku ai operon. Bashkpunimi yne fillon ne 2012 dhe e deri tani. Azem Kucana